Sene 2012 Aylardan Temmuz

Merhaba anılarımın gizli ortağı olan bu blog sayfası, bu sayfanın varlığından benden başka kimsenin haberi yok ama olsun, BEN BİLİYORUM yetmez mi?
Bugün 29 Temmuz 2012, en son yazdığım yazının üzerinden tam olarak 8ay geçmiş
Bu 8 ay zarfında başıma bela olan ASKERLİK olayını kafamdan atmıs bulunmaktayım.Askerliğimi yine bir gitsem mi gitmesem mi gel-giti arasında Aralık celbinde 343 olarak yaptım.Askerlikle ilgili yazacak o kadar şeyim varken bir türlü şu sayfaya girmeye fırsat bulamadımç.Oysa askerde o kadar cok şey oldu ki, askerlik içerisinde, askerlik dışında sivil hayatta.
Ama ne hikmetse bir türl fırsat bulamadım.
Şu an KATİPLİK'ten de kurtulmuş bulunuyorum.2010 KPSS Sınavının son ataması ile İstanbul Beşiktaş PTT'ye yerleştim :) Allah'ım gönlüme göre verdi, Yarrabbim sen büyüksün..

Askerdeyne bir sürü olay geldi başımıza, sevgilimi aldattığımı sevgilim öğrendi.Birsürü çıkmaz içindeyken askerliği bitridik anlaşmaya başlamıştık ki.İçimden bir ses bu evlilik'in olmaması gerektiğini söylüyor.Zaten genel olarak kararsız bir insanım ama bu evlilik olursa başıma kötü şeyler gelecekmiş gibi hissediyorum, çünkü kız arkadaşım çok sinirli ve siniri için hereşyi yapar, ve süerekli kendisinin yanında olmamı istiyor ve ben bundan çok sıkılıyorum.Ama gaiba ben onu sevmiyorum, onu sevmediğimi bir türlü söyleyemedim, ama şu an bile onu çekemezken evlenince nasıl çekerim ki?

Allah'ım lütfen bana yardım et yarabbim, beni utandırma güvendirme, Anamın babamın başına kötü işler açmayayım.Allah'ım olmaycaksa olmasın şu evlilik.Sen yardım et yarabbim.