Rahat Olun! Ufak tefek şeyleri kafanıza takmayın.

Yazmaya başlarken bayağı yol katettiğimi düşünmüştüm.Fakat bir kaç günlük ara girdi siteyi güncelleyemedim.Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum..Ayrılığımızın sebebi okul mezuniyetimin olması ve ailemle beraber antalya gezimiz...
Bugün sizlere hayatta çok şeyi kafamıza takmamızın aslında hiç gereği olmadığını ve ufak tefek şeylerle kafamızı boş yere meşgul etmenin ne kadar gereksiz olduğunu anlatmaya çalışacağım..
Hayatı akışına bırakıp yaşamayı hiç denediniz mi?
Hiç, sizin istediğiniz gibi değil de hayatın istediği gibi yaşamayı denediniz mi?
Bazı şeyleri kabullenebildiniz mi?
Evet, bazı şeyleri kabullenmek, başınıza gelen ufak tefek şeyleri kabullenirseniz emin olun, çok mutlu olacaksınız.Herşey olabilir hayatta sizin dışınızda gelişen, sizin beyninizi mesgul eden, hepsini bir kenara atın.Rahat olun.Yapacaklarınızı yine yapın.Ama sizin dışınızda gelişen hiçbirşeyi kafanıza takmayın.Söyleceğiniz tekşey su:
DEMEK Kİ BÖYLE OLMASI GEREKİYORMUŞ
ve hemen B planına geçin..Engeller her zaman olacak bazen engelleri atlayacaksınız bazen de engelin basında bekleyeceksiniz..Ama adımlar ya yavaş ya da hızlı bir şekilde sürekli devam edecek.
Hayatı ciddiye alın, önemseyin, ama sizin dışınızda gelişen sizin için kötü olan şeyleri hiç önemsemeyin, çünkü mutlu olmak sizin elinizde...

0 yorum:

Yorum Gönder